Onze vloot

T/S Rupel

Deze waarheidsgetrouwe kopie van een gaffelschoener is een lust voor het oog. Na zeewaardig verklaard te zijn in 1996, heeft de tweemaster T/S Rupel nu bijna 150 000 nautische mijlen afgelegd. De staat van dienst van de T/S Rupel is indrukwekkend, ze won verschillende prijzen in de top 3 in haar categorie van klassieke zeilschepen met lange tuigage (B-klasse).

Als u meer informatie over deze boot wilt, bezoek dan zeker hun website https://www.rupel.be/

Lun II

Deze Noorse galea nam al deel aan de eerste editie van het project. Dit prachtige schip uit 1914 is één van de zeldzame zeilschepen die het goederenvervoer per zeilschip voor de kust van Frankrijk in stand houden.

Als je meer wil weten over deze boot, ga dan zeker naar hun facebook pagina: https://www.facebook.com/capt.ulysse.buquen/

This image has an empty alt attribute; its file name is Lun-II-1024x576.png

Excelsior LT472

Dit jaar vier deze prachtige schip haar 100ste verjaardag. De Excelsior heeft een rijke geschiedenis; het wordt door de National Historic Ships omschreven als één van de 60 belangrijkste historische schepen in het Verenigd Koninkrijk. De Excelsior is tegenwoordig gespecialiseerd in het organiseren van zeiltrainingen voor jongeren.

Als je meer wil weten over dit zeiljacht, bezoek dan hun website: http://www.theexcelsiortrust.co.uk/?fbclid=IwAR0eqAlLT9qsSnp8gsjtw9wguQWHWFYqrtM28eOfWD35RcAfLh0hKyfd5N8

This image has an empty alt attribute; its file name is FishingReefed.jpg