Steun ons

Interesse om te doneren?
Je kan ons helpen om ons doel te bereiken door ons project te delen via sociale media, maar ook door deel te nemen aan onze crowdfundingcampagne! En hoe doe je dat? Het was nog nooit zo eenvoudig, gewoon hier klikken!

Maak het mogelijk en word sponsor!

ASF is op zoek naar sponsors! Om onze volgende reis, een zeiltocht van drie weken op de Noordzee, succesvol te kunnen organiseren, hebben we geld nodig. Daarom heeft ASF uw hulp nodig. We zouden het zeer op prijs stellen als u ons project zou steunen en u uw steun zou geven aan deze innovatieve en originele onderneming.

Waarom ons steunen?
Naast het verschijnen op de verschillende promotieplatforms van ons project, is het steunen van de oprichting van de Antwerp Student Fleet, deelnemen aan een menselijk avontuur. Een avontuur waarbij we een rijke en betekenisvolle ervaring aanbieden aan de toekomstige zeevarenden. Een avontuur vol met beloftes voor de toekomst van de koopvaardij en de maritieme wereld in het algemeen.

Antwerp Student Fleet staat tot uw beschikking voor alle verdere informatie die u nodig heeft. We ontmoeten u graag om ons project in detail te bespreken. Voor vragen met betrekking tot sponsoring kunt u contact met ons opnemen via dit e-mailadres: sponsors@antwerpstudentfleet.be