Welkom aan boord!

Welkom op de website van de Antwerp Student Fleet! We zijn trots om de tweede editie van een lange reeks van prachtige avonturen op de zeeën voor te stellen. Ons doel is om in september 2021 een reis te organiseren op drie traditionele zeilschepen op de Noordzee. Achttien studenten van de Hogere Zeevaarschool Antwerpen gaan zich vertrouwd maken met zowel het leven aan boord als met hun rol van toekomstige professionele officieren in de maritieme sector.

De studenten van vandaag zijn de officieren van morgen. Door terug te gaan naar de oorsprong van de scheepvaart, sluit de Antwerp Student Fleet resoluut aan bij de geest van uitmuntendheid van de Hogere Zeevaartschool en draagt zo bij tot de opleiding van een generatie vooruitstrevende, bekwame zeelui die van hun beroep en van de zee houden.